Kızıltepe Özel Eğitim Anaokulu

Vizyon: Özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerimizin toplum içindeki rollerini gerçekleştiren, çevresiyle olumlu ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresine uyum sağlayabilen ve onların mutlu birer vatandaş olmalarının önünü açmak.

Misyon: Özel çocuklarımızı uygun eğitim programları ile özel yöntemler, materyaller ve personel kullanılarak yetenekleri, ilgileri, ihtiyaçları ve yeterlilikleri doğrultusunda üst öğrenime ve hayata hazırlanmalarını amaçlıyoruz.

Başarılar:

Saatler:
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: öğrencilerimiz taşıma kapsamındadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Özel Eğitim Anasınıfı: 4

Telefon - (545) 766-4350

WEB - https://kiziltepeozelegitimanaokulu.meb.k12.tr

Adres - TURGUT ÖZAL MAH. STADYUM CAD. SÜLEYMAN SOLHAN ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO 11B KIZILTEPE / MARDİN

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİİTİM

Yerleşim Yeri - TURGUT ÖZAL MAH. STADYUM CAD SÜLEYMAN SOLHAN AİHL NO 11/B KIZILTEPE/MARDİN

Ulaşım okulumuz anayola 500 mt. mesafede olup şehir içi dolmuşlarına anayoldan ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir.